Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ hästmassören Sanna på Instagram

Sanna Östangård brinner för hästar och hundar. Följ henne under två veckor via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till Sanna Östangård från Lenhovda som beskriver sig själv så här:

"Mitt namn är Sanna Östangård, 22 år gammal och bosatt i Lenhovda där jag även är mestadels uppvuxen. Jag är diplomerad hästmassör och vidareutbilda mig på heltid distans till Equiopat på UPH i Älvsered. Färdig sommar 2020. Jag driver numera ett eget företag, Equiopat Östangård, där jag åker ut till kunder och behandlar/rehabiliterar hästar med massage och elektroterapi.

Utöver mitt företag och studier arbetar jag även 50 procent på förskolan Vintergatan i Lenhovda. En rolig kombination av arbete där du får de bästa av två världar.

På fritiden ägnar jag mycket tid åt mina egna hästar som jag tränar och tävlar upp till 130 centimeter hoppning. Jag har även en stor kärlek till hundar och hundträning. Så en hel del kvällar och helger spenderas på Åseda-Lenhovda Brukshundklubb, som är min hemmaklubb.

Jag hoppas ni ska tycka det är intressant att få följa mig och jag ser fram emot att få dela med mig mycket till er!"

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna