Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ veterinärens vardag

Veterinär Johanna Habbe tillsammans med en katt. Foto.

Johanna Habbe är en inflyttad återvändare och veterinär. Nu kan du följa henne via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Under två veckor lämnar vi över kontot till en person som beskriver sig själv på följande sätt:

"Jag heter Johanna Habbe och är född i Karlstad, uppvuxen i Skövde och flyttade till Uppvidinge och Åseda första gången för 20 år sedan. (Blev då välkomnad med en hyttsill från kommunen tillsammans med andra nyinflyttade, mycket trevligt!)

Jag flyttade iväg i 5,5 år för att plugga till veterinär och flyttade sedan hem igen till släktgården utanför Åseda. Min barndomsdröm var att bli veterinär och bo där, så jag tillhör de lyckligt lottade som lever min dröm.

Jag hade med mig hästar och katt när jag flyttade hem igen och som en lagom omodern människa träffade jag min man Agne på dans i Växjö Folkets park, så livet har utökats med man, två barn, hund och hönor.

Och så har jag ju världens bästa jobb som ni ska få lite inblick i under veckan som kommer. Och lite annat som händer i livet...."

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna