Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Maten i fokus på Instagram

En unik köttbullemaskin, engagerade medarbetare och härliga favoritrecept möter ni när kostchef Per Lindgren tar över @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu landar kontot hos Per Lindgren som är avdelningschef inom kosten i Uppvidinge kommun.

"Under de två kommande veckorna kommer ni att möta oss i köket på Olofsgården. Varje dag lagar vi runt 1 000 portioner som alla förskolor, skolor och äldreomsorgen i Åseda får avnjuta. Vår vision är att laga så mycket mat vi kan från grunden på bra råvaror.

Jag hoppas att jag kommer inspirera er med bilder från köket in action, vår unika köttbullemaskin och ett och annat favoritrecept.

Jag, Per Lindgren, är avdelningschef inom kosten och kommer att hålla i taktpinnen de närmsta veckorna. Såklart kommer ni även att få träffa mina fantastiska medarbetare."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben:

instagram.com/upplevuppvidinge Länk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.johansson-tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna