Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Julstämning på Instagram

Vad passar väl bättre än att i juletider lämna över Instagram-kontot @upplevuppvidinge till en riktig julfantast? Följ Ulrika Kinhamer.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu lämnar vi över kontot till en person som verkligen älskar julen och julpynt:

"Mitt namn är Ulrika Kinhamer. Jag bor med min sambo och våra två pojkar i Merhult en bit utanför Lenhovda. Till familjen hör även hunden Forlan och katten Messi. Under två veckor framöver kommer jag att ge er en inblick i hur min vardag och fritid kan se ut.

Att det blev just i december glädjer mig extra då det är min favoritmånad. Jag älskar att dekorera och pynta inför advent och mitt hjärta bultar lite extra för vackra och roliga julgranskulor. På vardagarna jobbar jag på ELON i Lenhovda och fritiden ägnar jag åt familjen, hemmet, inredning och skogspromenader."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben:

instagram.com/upplevuppvidinge Länk till annan webbplats.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Lyssna