Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Följ Samuel på Instagram

Samuel Edvardsson brinner för välgörenhet. Under två veckor kan du följa Samuels vardag via Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

 @upplevuppvidinge är ett stafettkonto där du får följa olika personer med anknytning till Uppvidinge. De delar med sig av sin vardag och sina smultronställen.

Nu har turen kommit till Samuel Edvardsson från Lenhovda. Förra året stod han bakom Mustaschloppet för att samla in pengar till forskning kring prostatacancer och den 14 december i år arrangerar Samuel Barncancerbollen, en turnering med ändamålet att samla in pengar till Barncancerfonden.

Så här beskriver han sig själv:

"Mitt namn är Samuel Edvardsson. För er som inte känner mig så bor jag i Lenhovda med min familj. Jag har fru, två barn, hund och katt.

Mitt arbete består av att driva företaget MG Bygg tillsammans med mina två kompanjoner och våra anställda.

Under dessa två veckor framöver kommer ni få följa mig i mitt liv. Det kommer bli två hektiska veckor med mycket stoj och stim med barnen, lite jakt, goda middagar och planering för det kommande eventet, Barncancerbollen, som jag har dragit igång. Så passa på att följa med på två roliga veckor."

Skulle du vilja ha hand om kontot? Eller vill du tipsa om någon? Hör av dig via e-post:

anna.tigerstrom@uppvidinge.se

Lyssna