Handels- och Administrationsprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet passar dig som är intresserad av handel, kommunikation och administration och vill ut i arbetslivet direkt efter nian.

På Uppvidinge gymnasieskola studerar du handels- och administrationsprogrammet som lärling på en riktig arbetsplats, samtidigt som du är på skolan vissa dagar och deltar i viktiga teoretiska kurser, träffar dina klasskamrater, lärare och lärlingssamordnare.

Administrativ service: Denna inriktning vänder sig till dig som är intresserad av administration, ledarskap och organisation i företag och offentlig förvaltning. Inriktningens lärlingsplaster är i huvudsak knutna till olika kontorsarbeten

Handel och service: Denna inriktning vänder sig till dig som är intresserad av detalj- och partihandel, näthandel, ledarskap, företagande, entreprenörskap, service och kommunikation. Inriktningens lärlingsplaster är i huvudsak knutna till olika butiksarbeten.

Att studera som lärling hos oss ökar dina chanser till en intressant anställning både under pågående utbildning men framförallt efter att du tagit studenten.