Uppvidinge lärcenter

Uppvidinge lärcenter fasad vinter. Foto.

På Uppvidinge Lärcenter samlas utbildningar som vänder sig till dig som vuxenstuderande. Vi erbjuder yrkesutbildningar, komvux på gymnasial- och grundläggande nivå, svenska för invandrare (SFI) och komvux som anpassad utbildning.

Du kan studera i den takt och studieform som passar dig. Vi har trygga miljöer dit du kan komma för att studera, låna en dator som du kan använda på plats och få hjälp eller handledning från våra lärare.
Du kan studera inom vuxenutbildningen från och med hösten det år du fyller 20 år eller tidigare om du har slutfört en 3-årig gymnasieutbildning med slutbetyg, examensbevis eller studiebevis. Kontakta studie- och yrkesvägledare för att få mer information eller vägledning kring dina studier eller ansök redan nu via länken nedan.

Uppvidinge Lärcenter är också en plats för företag i kommunen att hitta framtida kompetensförsörjning och i samarbete med lokala företag skapar vi anpassade uppdragsutbildningar.

Höstterminens yrkespaket och kurser

Ansökan för höstterminen 2024 är nu öppen fram till 1 juni.

Du kan även söka kvällskurser på SFI kurs A, B, C och D.

Ansök via e-tjänsten genom att trycka här nedanför eller kontakta studie- och yrkesvägledare på Lärcenter.

Väntar du på beslut om studiebidrag för dina studier? Just nu är det långa handläggningstider hos CSN du hittar mer information på CSNs hemsida. Länk till annan webbplats.

Lyssna