Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Årets Nyföretagare 2018 Morgan och Elin Persson uppvaktas av Lena Gustafsson från Nyföretagarcentrum och Magnus Jonsson från Uppvidinge kommun

Årets Nyföretagare 2018 Morgan och Elin Persson uppvaktas av Lena Gustafsson från Nyföretagarcentrum och Magnus Jonsson från Uppvidinge kommun.

Persson & Persson är Årets Nyföretagare

Persson & Persson i Ösjöbol har utsetts till Årets Nyföretagare i Uppvidinge. Priset delas ut av Uppvidinge kommun och Nyföretagarcentrum.

Elin och Morgan Persson har startat upp företaget Persson & Persson. De driver en glashytta och butik i Ösjöbol utanför Åseda med fokus på återbruksglas. Nyföretagarcentrums Lena Gustafsson och Uppvidinge kommuns Magnus Jonsson uppvaktade med diplom, blommor och tårta.

- Jätteroligt! Jag såg inte detta komma, sade en totalt överraskad Morgan Persson.

- Tidsmässigt kom det här väldigt lägligt. På hösten får glaset annars oftast inte så mycket uppmärksamhet.

Utmärkelsen Årets Nyföretagare Uppvidinge kommun delas ut av Uppvidinge kommun och Nyföretagarcentrum. Priset ska gå till ett välfungerande företag med god lönsamhet och som kan vara en förebild för andra.

Motiveringen till Årets Nyföretagare Uppvidinge kommun 2018 lyder:

"Med en intressant affärsidé i tiden, en noggrann affärsplan och målmedvetet arbete har Persson & Persson blivit ett framgångsrikt företag inom besöksnäringen.

Vi har glädjen att tilldela Persson & Persson utmärkelsen Årets Nyföretagare Uppvidinge kommun 2018."

Efter utmärkelsen i Uppvidinge kommun väntar nu en länsfinal där samtliga vinnare i kommunerna i Kronobergs län ställs mot varandra.

Sidan senast uppdaterad:2018-10-08

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge