Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Gruppbild på personalen i distriktsrehab

Följ rehab-gänget på Instagram

Nu har turen att ratta @upplevuppvidinge på Instagram kommit till gänget på distriktsrehab. De delar med sig av tips och råd och informerar om kommunens satsning på Balansera mera.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Två veckor framöver kommer det glada gänget på distriktsrehab att dela med sig av sin vardag och berätta om vad de sysslar med.

Så här beskriver de själva sitt arbete:

"Distriktsrehab ansvarar för hemrehabilitering och hjälpmedelsutprovning för kommunens invånare över 18 år. Gruppen består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelstekniker. Verksamheten är kommunövergripande och förlagd i både särskilda och ordinära boendeformer. Vi kommer under de här två veckorna försöka informera kring vårt arbete och ge olika tips och råd. Vi kommer även informera om kommunens satsning gällande Balansera Mera."

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben:

instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-09-25

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge