Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Michael Spänneri

Möt eldsjälen med passion för gamla bilder

Michael Spänneri driver Facebook-sidan Lenhovda då och nu och utsågs till Årets Eldsjäl i Lenhovda 2017. Nu inleder vi 2018 med att följa Michael under två veckor genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu är det dags att följa Michael Spänneri, Lenhovdabon som 2016 startade den uppskattade Facebook-sidan Lenhovda då och nu. Där publicerar han bilder från Lenhovda i dåtid och nutid. Nyligen utsågs han av föreningen Borgen till Årets Eldsjäl i Lenhovda 2017.

Michael är 48 år och bor i Lenhovda med sambo, barn, bonusbarn och barnbarn. Arbetsdagarna tillbringar han på Schunk Nordiska AB.

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2018-01-01

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge