Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:
Kommunen
Lena Gill

Lena från Lenhovda tar över på Instagram

Handarbete, keramikmålning och umgänge med barnbarnen på fritiden och jobb på Kommunals expedition på arbetstid - häng med i Lena Gills liv genom Instagram-kontot @upplevuppvidinge.

På kommunens Instagram-konto @upplevuppvidinge får olika personer med anknytning till Uppvidinge möjlighet att dela med sig av sina smultronställen, intressen och vardagsbilder från kommunen.

Nu har turen kommit till Lena Gill från Lenhovda, som kommer att dela med sig av sin pyssliga fritid och sitt engagemang inom facket och Uppvidinge kommun.

Lena arbetar vanligtvis inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning i Uppvidinge kommun, men jobbar för tillfället heltid på Kommunals expedition i Uppvidinge. På fritiden handarbetar hon, målar keramik och följer med barnbarnen på sina olika idrottsutövningar, som hockey och handboll.

Är du nyfiken på vad som finns på @upplevuppvidinge men har inte Instagram? Kolla via webben: instagram.com/upplevuppvidingelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem skulle du vilja följa under en eller två veckor? Skulle du själv vara intresserad av att ratta kontot? Tipsa oss gärna - skicka ett mejl till anna.tigerstrom@uppvidinge.se.

Sidan senast uppdaterad:2017-12-04

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge