Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:

Näringsliv

Kommunen med sina cirka 9 500 invånare har cirka 1 150 företag vilket betyder att var nionde person du möter på gatan driver ett företag. Detta gör att Uppvidinge verkligen kan kallas för en entreprenörsbygd. I kommunen råder en Uppvidingeanda, en anda som genomsyras av småländsk envishet och finurlighet.

Vi ser möjligheterna där andra ser problemen och företagen hjälps åt för att tillsammans växa.

I kommunen finns företag inom nästan alla sektorer och inriktningar.

Behöver du näringslivskontakter eller en industrifastighet, ta kontakt med vår näringslivsutvecklare som hjälper dig även att komma i kontakt med rätt personer inom den kommunala förvaltningen, lotsar dig vidare till andra myndigheter eller organisationer när så behövs.

Aktuellt

 • 2018-04-09
  Uppvidinge gymnasieskola

  Gymnasieskolan bjuder in företag till lärlingsråd


  Uppvidinge gymnasieskola bjuder in företag i regionen till lärlingsråd, ett forum för att samverka kring lärlingsutbildningarna. Välkommen på frukostmöte fredagen den 20 april klockan 09.00 på Hotell Olof i Åseda!
  Läs mer här
 • 2018-03-26
  En drink med en citronskiva

  Träff om serveringstillstånd


  Uppvidinge kommun välkomnar er, som innehar stadigvarande serveringstillstånd eller ibland ansöker om tillfälliga alkoholtillstånd, till en informationsträff på temat tillsyn och tillfälliga serveringstillstånd. 16 april klockan 17.00-19.00 i kommunhuset i Åseda.
  Läs mer här
 • 2018-03-21
  Magnus Jonsson

  Flera grattis att dela ut


  Näringslivsutvecklare Magnus Jonsson skriver i månadens näringslivsspalt om miljonbidrag till Uppvidinge-företag, Årets Butik och Konsulttimmen, en möjlighet för företagare att få stöd.
  Läs mer här
 • 2018-03-16
  Konsulttimmen

  Konsulttimmen - kostnadsfri rådgivning


  Nu kan du som är företagare i Kronobergs län få kostnadsfri rådgivning inom ekonomi och juridik, marknad och sälj, organisation och ledarskap och IT och digitalisering.
  Läs mer här
Sidan senast uppdaterad: 2018-03-28
Maximera
Minimera
Kontakt

Näringslivsutvecklare
Magnus Jonsson
Telefon 0474-470 67
magnus.jonsson@uppvidinge.se

 

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge