Uppvidinge kommun, till startsida
Du är här:

Tyck till  

Vill du tala om för oss vad du tycker om kommunens verksamheter?

Här kan du framföra din synpunkt, uppfattning eller åsikt. Du kan skriva ditt förslag, ge oss en idé eller beröm. Du kan tala om för oss om du har synpunkter på en tjänst eller service som vi utför eller göra en felanmälan. Du kan också ställa en fråga.

När du talar om för oss vad du tycker så ger du oss en chans att utveckla och förbättra kommunens verksamhet.

Gäller det ett enskilt ärende ber vi dig dock att kontakta kommunen på annat sätt, till exempel direkt till den enhet det berör. Anledningen till det är att du ska få bästa möjliga svar och hjälp.

När du har skickat iväg din synpunkt så får du en bekräftelse från oss att vi mottagit din synpunkt. Handläggaren skickar sedan ett svar till dig inom tio arbetsdagar. Ange kontaktuppgifter och hur du vill bli kontaktad.

All post till Uppvidinge kommun är allmänna handlingar. Det innebär, bland annat, att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av de synpunkter som du lämnar.

Observera!
Under semesterperioden juni-augusti samt i samband med jul och nyår kan det ta längre tid innan du får svar på din synpunkt.

Här beskriver du så tydligt som möjligt din synpunkt, uppfattning eller åsikt. Välj även vilken verksamhet som det gäller. Om det gäller en särskild enhet (till exempel en skola eller ett äldreboende) så ber vi dig ange enhetens namn för att vi ska kunna skicka synpunkten till rätt handläggare.

Ärendet gäller * (obligatorisk)
Flerval

Önskar svar  * (obligatorisk)
Flerval
Sidan senast uppdaterad: 2018-06-11

Uppvidinge kommun, Box 59, 364 21 Åseda,  Telefon 0474-470 00    |    Kontakta oss    Här ligger Uppvidinge